Boek cadeau

Iedere deelnemer ontvangt aan het eind van de dag een boek cadeau! U kunt kiezen tussen Hoe ik verander en Supervisiekunde.

* Hoe ik verander van Shirine Moerkerken

Dit boek gaat over een prachtig ambacht: interveniëren en veranderen in organisaties en maatschappelijke vraagstukken. Het vertelt hoe je antwoorden kunt vinden op de maatschappelijke vraagstukken waar jij als bestuurder, directeur, interimmanager of organisatieadviseur mee aan het werk bent.
Meer..

  
* Supervisiekunde
onder redactie van Marjo Boer, Marcel Hoonhout en Jan Oosting

Supervisiekunde is een vak in ontwikkeling. Supervisiekunde werkt de competentieaspecten van een supervisor uit, beschrijft contexten waarin supervisie een rol speelt, verheldert wat mensen doen die met leren bezig zijn (leeractiviteiten) en wat een begeleider van leerprocessen kan bieden (krachtige leeromgevingen). Supervisie wordt gepositioneerd ten opzichte van andere begeleidingsvormen in termen van keuzes op een reeks van spanningsvelden. Meer..

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.